Acatiste pe luna octombrie

Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului

Acatistul Sfântului Acoperământ al Maicii Domnului îl putem citi pentru a cere Preacuratei Fecioare ajutor, atunci când suntem în încercări și ispite, pentru a trece peste ele cu ușurința și pentru a ne întări duhovnicește […]

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Ciprian, izbăvitorul de vrăji, blesteme și de toată lucrarea diavolească

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Ciprian se poate citi pentru a cere Sfântului să alunge de la noi, sau de la cei apropiați nouă, toate vrăjile, blestemele sau orice altă lucrare diavolească.

Acatistul Sfântului Sfințit Dionisie Areopagitul

Acatistul Sfântului Sfințit Dionisie Areopagitul se poate citi pentru a cere sfântului luminarea minții și a inimii pentru a putea pătrunde și înțelege adevărurile dumnezeiești.

Acatistul Sfinților Cuvioși Daniil și Misail de la Mănăstirea Turnu

Acatistul Sfinților Cuvioși Daniil și Misail de la Mănăstirea Turnu se poate citi pentru a cere Sfinților ajutor în încercările și ispitele noastre pentru a le putea evita sau a trece cu bine peste ele.

Acatistul Sfântului Apostol Toma

Acatistul Sfântului Apostol Toma se poate citi pentru a cere Sfântului să ne întărească în momentele de necredință și să ne întărească în mărturisirea lui Hristos.

Acatistul Sfinților Mari Mucenici Serghie și Vah

Acatistul Sfinților Mari Mucenici Serghie și Vah se poate citi pentru a cere Sfinților să ne învețe dragostea frățească pe care au purtato ei unul față de altul și pe noi față de apropiații noștri.

Acatistul Sfintei Cuvioase Pelaghia din Antiohia

Acatistul Sfintei Cuvioase Pelaghia din Antiohia se poate citi pentru a cere sfintei să ne izbăvească de felurite ispite trupești, de la oameni și de la cel rău sau să îi cerem ajutorul pentru a […]

Acatistul Sfântului și Dreptului Patriarh Avraam

Acatistul Sfântului și Dreptului Patriarh Avraam, părintele poporului lui Dumnezeu, se poate citi pentru a cere Sfântului întărire în credință și iubirea de străini.

Acatistul Sfântului Cuvios Ambrozie de la Optina

Acatistul Sfântului Cuvios Ambrozie de la Optina se poate citi pentru a cere sfântului sprijin și vindecare a tuturor bolilor sufletești și trupești, întărire în ispite și să ne întărească în evlavie și credință.

Acatistul Sfintei Mucenițe Zenaida

Acatistul Sfintei Mucenițe Zenaida se poate citi pentru a cere Sfintei vindecarea tuturor bolilor psihice și fizice, ea fiind ajutătoarea tuturor oamenilor întristați și cuprinși de boală care se roagă ei cu credință și cu […]

Acatistul Sfântului Ierarh Cosma Melodul, Episcopul Maiumei

Acatistul Sfântului Ierarh Cosma Melodul, Episcopul Maiumei, se poate citi pentru a cere sfântului să ne învețe cum să ne rugăm, pentru a putea birui toate patimile trupești, și cum să Îl slăvim pe Dumnezeu […]

Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva

Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva se poate citi pentru a aduce mulțumire Sfintei nostre mult iubite și pentru a-i cere ajutorul atunci când grijile și supărările ne strică pacea pentru a trece peste toate acestea cu […]

Imn-Acatist închinat Sfintei Cuvioase Parascheva

Imn-Acatist închinat Sfintei Cuvioase Parascheva se poate cit pentru a mulțumi Sfintei Cuvioase pentru tot harul și ocrotirea pe care îl revarsă peste noi.

Acatistul Sfântului Luchian (Lucian), Preotul din Antiohia cea mare

Acatistul Sfântului Luchian (Lucian), Preotul din Antiohia cea mare, se poate citi de toți cei care aflați în nevoi pentru a cere ajutorul Sfântului în alinarea suferințelor și pentru a trece cu bine de ispite.

Acatistul Sfântului Cuvios Longhin Portarul de la Lavra Pecerska

Acatistul Sfântului Cuvios Longhin Portarul de la Lavra Pecerska se poate citi pentru a cere Sfântului să se roage pentru noi lui Dumnezeu să se milostivească de noi și să ne ajute în nevoile noastre.

Acatist la Icoana Maicii Domnului "Izbăvitoarea"

Acatist la Icoana Maicii Domnului "Izbăvitoarea" sau "Eliberatoarea" se poate citi pentru a cere Macii Domnului ajutorul în ispite și în încercări pentru a putea să trecem cu bine peste ele.

Acatistul Sfântului Apostol și Evanghelist Luca

Acatistul Sfântului Apostol și Evanghelist Luca se poate citi pentru a cerere Sfântului să ne lumineze mintea și inima pentru a pătrunde înțelesurile Sfintei Scripturi.

Al doilea Acatistul Sfântului Apostol și Evanghelist Luca

Al doilea Acatistul Sfântului Apostol și Evanghelist Luca se poate citi pentru a cere Sfântului să vindece sufletul pentru a lumina întunericul din noi și astfel să înțelegem Sfintele Scripturi.

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan de Rila

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan de Rila trebuie să fie citi cu credința și cu dragoste de toți cei bolnavi sau bântuiți duhuri necurate pentru a primi izbăvirea de la Sfântul Cuvios Ioan.

Acatistul Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel

Acatistul Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel se poate citi pentru a cere sfinților puterea de a-L mărturisi pe Hristos cu toată puterea și dragostea.

Acatistul Sfântului Apostol Iacob, ruda Domnului

Acatistul Sfântului Apostol Iacob, ruda Domnului, se poate citi pentru a cere Sfântului să mijlocească la Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor noastre și a celor apropiați nouă.

Acatistul Sfintei Cuvioase Tavita

Acatistul Sfintei Cuvioase Tavita se poate citi pentru a cere Sfintei să reverse peste noi dragostea sa și să mijlocească în fața lui Dumnezeu pentru mântuirea noastră.

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir, se poate citi pentru a cere Sfântului vindecarea trupului și a sufletului, pe care le dăruiește tuturor celor care i se roagă cu dragoste și cu credință.

Acatistul Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou din Basarabi, Ocrotitorul Bucureștilor

Acatistul Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou din Basarabi, Ocrotitorul Bucureștilor, se poate citi de toți românii pentru a cere Sfântului ocrotirea familiei de orice boală și a țării noastre de orice rău care poate veni […]

Acatistul Sfântului Ierarh Iachint, Mitropolitul Țării Românești

Acatistul Sfântului Ierarh Iachint, Mitropolitul Țării Românești se poate citi pentru a cere Sfântului să ne lumineze mintea și inima pentru a putea pătrunde înțelesurile dumnezeiești.

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Anastasia Romana

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Anastasia Romana se poate citi pentru a cere Sfintei credința tare și putere să trecem de toate ispitele cu dragostea și încrederea în ajutorul lui Hristos.

Acatistul Sfinților Mucenici Zenovie Episcopul și sora sa, Zenovia

Acatistul Sfinților Mucenici Zenovie Episcopul și sora sa, Zenovia, se poate citi pentru a cere Sfinților ajutor în alinarea suferințelor bolilor grele, deoarece ei sunt grabnici ajutători ai celor care suferă de cancer, așa cum […]
mai multe articole

Alte Articole

© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram