Acatiste pe luna Iulie

Acatistul Sfinților Mucenici Doctori fără de arginți Cosma și Damian

Acatistul Sfinților Mucenici Doctori fără de arginți Cosma și Damian pentru a cere Sfinților vindecare sufletească și izbăvire de toate bolile trupești.

Acatistul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare

Acatistul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare se poate citi pentru a cere sfântului vitejie și dragoste de țară și de Hristos pentru a mărturisi cu tărie dreapta credință stămoșască.

Acatistul Sfântului Cuvios Athanasie Athonitul

Acatistul Sfântului Cuvios Athanasie Athonitul se poate citi de toți cei care vor să ceară sfântului minte limpede și călăuzire pentru a merge pe Calea Mântuirii.

Acatistul Sfântului Ioan Maximovici

Acatistul Sfântului Ioan Maximovici se poate citi pentru a cere Sfântului vindecare trupească și ajutorul în ispitele care apar în viață, pentru a putea trece cu bine peste ele.

Acatistul Sfântului Cuvios Sisoe cel Mare

Acatistul Sfântului Cuvios Sisoe cel Mare poate fi citit de toți creștinii pentru a cere Sfântului tămăduire de toate bolile sufletești și trupești pentru ocrotirea mamelor și a copiilor și pentru alungarea duhurilor necurate.

Acatistul Sfintei Mucenițe Chiriachi

Acatistul Sfintei Mucenițe Chiriachi se poate citi pentru a cere Sfintei credință tare, curaj și statornicie pentru a-L mărturisii pe Hristos.

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Procopie

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Procopie se poate citi pentru a cere ocrotirea Sfântului asupra familiei iubitoare de Dumnezeu.

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Pangratie, Episcopul Taorminei

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Pangratie, Episcopul Taorminei, se poate citi pentru a ieși la vedere adevărul, îndepărtarea mărturiilor mincinoase și pentru recăpătarea sănătății sufletești și trupești.

Acatistul Sfintei Veronica

Acatistul Sfintei Veronica poate fi citit de toți cei care vor să alunge înșelarea și să Îl mărturisească cu credință și putere pe Hristos.

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Prodromița

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Prodromița se poate citi pentru a cere Macii Domnului ajutor pentru a trece cu bine peste toate ispitele și greutățile care apar în viața noastră.

Acatistul Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul

Acatistul Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul se poate citi pentru a cere Sfântului bună înțelegere în familie și înțelepciunea de a trăi o viață bineplăcută lui Dumnezeu.

Acatistul Sfântului Arhanghel Gavriil

Acatistul Sfântului Arhanghel Gavriil se poate citi de toți cei care vor ca cererile lor să fie ascultate de Dumnezeu deoarece Sfântul Arhanghel Gavriil este un mijlocitor al nostru la tronul Tatălui Ceresc.

Acatistul Sfântului Cuvios Nicodim Aghioritul

Acatistul Sfântului Cuvios Nicodim Aghioritul se poate citi pentru a ne lumina ochii minții pentru vedea și a înțelege care sunt ispite care ne vin de la diavol și să înțelegem mai bine "Războiul Nevăzut" […]

Acatistul Sfântului Vladimir, Luminătorul Rusiei

Acatistul Sfântului Vladimir, Luminătorul Rusiei, se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Vladimir, puterea de a mărturiși pe Hristos.

Acatistul Sfintei Mucenițe Iulia din Cartagina

Acatistul Sfintei Mucenițe Iulia din Cartagina se poate citi pentru a cere Sfintei Iuliana vindecarea tuturor bolilor și ajutor pentru a trece cu bine peste toate ispitele și dobândirea mântuirii.

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Marina

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Marina se poate citi pentru a cere Sfintei ajutor în a trece cu bine peste situațiile grele din viața noastră, a ne îndepărta de pericole și pentru a alunga duhurile necurate.

Acatistul Sfântului Mucenic Emilian de la Durostorum

Acatistul Sfântului Mucenic Emilian de la Durostorum se poate citi pentru a cere Sfântului puterea mărturisiri lui Hristos în fața oamenilor.

Acatistul Sfintei Cuvioase Macrina

Acatistul Sfintei Cuvioase Macrina, sora Sfântului Vasile cel Mare, se poate citi de către femeile care își doresc punci, deoarece Sfânta Macrina este ocrotirea mamelor, a femeilor tinere și, mai ales a copiilor orfani.

Acatistul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul

Acatistul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, se poate citi de toți credincioși, pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Proroc, să aducă ploaie asupra pământului în vreme de secetă.

Acatistul Sfinților Cuvioși Rafail și Partenie de la Agapia Veche

Acatistul Sfinților Cuvioși Rafail și Partenie de la Agapia Veche se poate citi pentru a cere Sfinților Cuvioși puterea de a trece cu bine peste ispite și de a găsi calea spre mântuire.

Acatistul Sfintei Mironosițe Maria Magdalena cea întocmai cu Apostolii

Acatistul Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, cea întocmai cu Apostolii, poate fi citit pentru a spori în credință, dragoste și puterea de a-L mărturisi pe Hristos la fel cum a făcut-o și Sfânta Mironosiță Maria Magdalena.

Acatistul Sfintei Mucenițe Hristina (Cristina)

Acatistul Sfintei Mucenițe Hristina (Cristina) se poate citi pentru cei care nu L-au cunoscut pe Hristos sau cei care s-au îndepărtat de El pentru a vei sau pentru a se întoarce pe calea dreptei credințe […]

Acatistul Sfintei și Dreptei Ana, mama Preasfintei Născătoare de Dumnezeu

Acatistul Sfintei și Dreptei Ana, mama Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, se poate citi pentru a cere vindecare celor bolnavi, mângâiere celor întristați, ajutor celor nevoiași, fiind dătătoare de prunci familiilor care cer ajutorul Sfintei, îndepărtând […]

Acatistul Sfintei Cuvioase Mucenițe Paraschevi din Roma

Acatistul Sfintei Cuvioase Mucenițe Paraschevi din Roma se poate citi de toți cei bolnavi sau pentru cei care suferă de tot felul de boli, mai ales de bolile de vedere.

Acatistul Sfântului Mare Mucenic și tămăduitor Pantelimon

Acatistul Sfântului Mare Mucenic și tămăduitor Pantelimon se poate citi de toți cei aflați în suferință, Sfântul Pantelimon fiind fiind grabnic vindecător al tuturor celor care îi cer ajutorul, cu credință și cu dragoste.

Acatistul Sfintei Irina Hrisovalantou, care a primit mere din rai

Acatistul Sfintei Irina Hrisovalantou, care a primit mere din rai, se poate citi pentru a cere sfinte să ne învețe cum să dobândim smerenia, rugăciunea limpede și dragoste curată față de Dumnezeu.

Acatistul Sfântului Mucenic Valentin, Episcopul Umbriei - ocrotitorul familiei

Acatistul Sfântului Mucenic Valentin, Episcopul Umbriei, se poate citi de cei care își doresc să își întemeieze o familie sau de cei care au o familie pentru întărirea și ocrotirii iubirii.
mai multe articole

Alte Articole

© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram