Acatiste pe luna Martie

Acatistul Sfintei Mucenițe Evdochia

Acatistul Sfintei Mucenițe Evdochia se poate citi, atunci când avem o stare de pocăință, pentru a cere de la Dumnezeu iertarea păcatelor făcute în trecut (această rugăciune nu înlocuiește Sfânta Spovedanie), deoarece la fel ca […]

Acatistul Sfântului Gherasim de la Iordan

Acatistul Sfântului Gherasim de la Iordan poate fi citi oricând de orice creștin care dorește sprijin în necazuri și ispite pentru a putea sa meargă mai ușor pe calea mântuirii. Sfântul Gherasim ajută tuturor celor […]

Acatistul Sfântului Mucenic Conon din Isauria

Acatistul Sfântului Mucenic Conon din Isauria (Exorcistul), se poate citi pentru a cere Sfântului, ca împreună cu Sfântul Arhanghel Mihail, să alunge de la noi și cei apropiații noștri, cetele demonilor care ne chinuie, toate […]

Acatistul Sfinților 40 de Mucenici

Acatistul Sfinților 40 de Mucenici se poate citi la orice vreme de necaz și încercare pentru a cere Sfinților ajutor și astfel să trecem cu bine peste ele. Acest acatist se mai poate citi în […]

Acatistul Sfântului Simeon Noul Teolog

Acatistul Sfântului Simeon Noul Teolog se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu înțelegere duhovnicească și pace în timpul rugăciunii.

Acatistul Sfântului Cuvios Benedict de Nursia

Acatistul Sfântului Cuvios Benedict de Nursia se poate citi pentru a cere ajutorul Sfântului pentru ocrotirea școlarilor, învățătorilor și minerilor, fiind chemat ca sprijinitor în bolile care provoacă suferințe grele.

Acatistul Sfântului Ierarh Patrick, Luminătorul Irlandei

Acatistul Sfântului Ierarh Patrick, Luminătorul Irlandei, se poate citi pentru alungarea duhurilor necurate, luminarea sufletului și a minții pentru a-L putea mărturisii pe Hristos oamenilor.

Acatistul Sfântului Alexie, omul lui Dumnezeu

Acatistul Sfântului Alexie se poate citi pentru a cere Sfântului de a primi în inimă dragostea față de Dumnezeu și de toată creația lui.

Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae Velimirovici, Episcop de Ohrida și Jicea

Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae Velimirovici, Episcop de Ohrida și Jicea, se poate citi de toți cei care își doresc a primi puterea pentru a pătrunde înțelesurile duhovnicești ale Sfintei Scripturi.

Acatistul Sfinților Hrisant și Daria

Acatistul Sfinților Hrisant și Daria se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu spor și ajutor în căsnicie deoarece Sfinții Hrisant și Daria sunt ocrotitori cerești ai căsniciilor cinstite.

Acatistul Bunei Vestiri a Maicii Domnului

Când se citește Acatistul Bunei Vestiri? Acatistul Bunei Vestiri a Maicii Domnului se poate citi oricând, dar în mod deosebit în ziua de 25 martie, în postul Adormirii Maicii Domnului sau orice perioadă de post.

Acatistul Sfântului Diadoh, Episcopul Foticeii

Acatistul Sfântului Diadoh, Episcopul Foticeii se pate citi în orice zi dar mai ales în ziua de 29 martie când este ziua de prăznuire a Sfântului Diadoh.

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan Scărarul

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan Scărarul se poate citi pentru a cere Sfântului Ioan ajutor pentru a putea începe urcarea pe scara virtuților.

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Portărița din Muntele Athos

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Portărița din Muntele Athos, este de mare folos duhovnicesc și la vreme de necaz și supărare aduce ajutor și alinare sufletului. Acest acatist se poate citi în orice zi și este […]
mai multe articole

Alte Articole

© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram