Acatiste pe luna Mai

Acatistul Sfintei Mucenițe Teodosia, fecioara din Tir

Acatistul Sfintei Mucenițe Teodosia, fecioara din Tir, poate fi citit oricând pentru primi ajutor de la Sfânta, fiind mare mijlocitoare la Dumnezeu pentru toți cei ce o cinstesc cu evlavie și cu dragoste.

Acatistul Sfântului Ioan Rusul

Acatistul Sfântului Ioan Rusul se poate citi pentru a cere sfântului ajutor, deoarece el este ocrotitorul călătorilor și doctorul celor bolnavi, vindecând pe mulți suferinzi de boli grele și săvârșind multe minuni.

Acatistul Sfântului Simeon Stâlpnicul din Muntele Minunat

Acatistul Sfântului Simeon Stâlpnicul din Muntele Minunat se poate citi pentru a cere lui Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Simeon, mare făcătorul de minuni, ajutori în greutăți și vindecarea sufletului si a trupului.

Acatistul Sfântului Mucenic Vasilisc

Acatistul Sfântului Mucenic Vasilisc se poate citi, pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Mucenic Vasilisc credință tare în momentele de cumpănă, ajutor în necazuri și vindecare celor care suferă de boli.

Acatistul Sfinților Împărați Constantin și Elena cei întocmai cu Apostolii

Acatistul Sfinților Împărați Constantin și Elena cei întocmai cu Apostolii se poate citi pentru a cere lui Dumnezeu, prin rugăciunile Sfinților Împărați Constantin și Elena, întoarcerea la dreapta credință a celor care s-au îndepărtat de […]

Acatistul Sfintei Lidia, cea întocmai cu Apostolii

Acatistul Sfintei Lidia, cea întocmai cu Apostolii se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfintei Lidia, tămăduire bolilor psihice și fizice, iar pentru cei care s-au depărtat de Dumnezeu întoarcerea la […]

Acatistul Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Vărzărești

Acatistul Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Vărzărești pentru a cere Macii Domnului ajutor și ocrotire în tot ceea ce facem.

Acatistul Sfinților Cuvioși Sila, Paisie și Natan de la Sihăstria Putnei

Acatistul Sfinților Cuvioși Sila, Paisie și Natan de la Sihăstria Putnei, poate fi citit pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfinților Cuvioși, credință tare și puterea de a-l mărturisi pe Hristos.

Acatistul Sfântului Ierarh Iacob Putneanul, mitropolitul Moldovei

Acatistul Sfântului Ierarh Iacob Putneanul, mitropolitul Moldovei poate fi citit pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Ierarh Iacob Putneanul, credință tare și puterea de a-l mărturisi pe Hristos.

Acatistul Sfântului Cuvios Pahomie cel Mare

Acatistul Sfântului Cuvios Pahomie cel Mare se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Cuvios Pahomie cel Mare, pentru a alunga răul și ispitele care vin asupra lui de la duhurile […]

Acatistul Sfântului Mucenic Isidor din Hios

Acatistul Sfântului Mucenic Isidor din Hios se poate citi de toți cei care se afla în nevoi și necazuri pe mare, izbăvindu-i pe toți cei care se roagă lui cu credință și cu dragoste. Sfântul […]

Acatistul Sfintei Mucenițe Glicheria

Acatistul Sfintei Mucenițe Glicheria se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfintei Mucenițe Glicheria, pentru a avea mai multă dragoste pentru aproapele și cuvinte frumoase, chiar și atunci când aceștia nu […]

Acatistul Sfântului Mucenic Ioan Valahul (Românul)

Acatistul Sfântului Mucenic Ioan Valahul (Românul) se poate citi, pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Mucenic Ioan Valahul pentru ocrotirea și povățuirea tinerilor pentru aș găsi calea în viață.

Acatistul Sfântului Apostol Simon Zilotul

Acatistul Sfântului Apostol Simon Zilotul se poate citi, pentru a primi de la Dumnezeu, ocrotirea familiei și a copiilor, Sfântul Simon fiind grabnic ajutător pentru cei care vor să se căsătorească, deoarece el a fost […]

Acatistul Sfântului Mucenic Hristofor

Acatistul Sfântului Mucenic Hristofor se poate citi de cei sau pentru cei care pleacă în călători, deoarece este ocrotitorul călătorilor.

Acatistul Sfântului Arsenie cel Mare

Acatistul Sfântului Arsenie cel Mare se poate citi pentru a cere ajutor de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Arsenie cel Mare, în vindecarea celor bolnavi, ocrotirea celor săraci și încurajarea celor care se simt singuri.

Acatistul Sfântului Mucenic Efrem cel Nou

Acatistul Sfântului Mucenic Efrem cel Nou se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Mucenic Efrem cel Nou, vindecare celor care suferă de boli grele și îmbărbătare celor deznădăjduiți.

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Irina

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Irina se poate citi, pentru a cere de la Dumnezeu, prin Sfânta Mare Muceniță Irina, pentru a îndepărta teama și a primi ajutor grabnic în a găsi persoana potrivită cu care […]

Acatistul Sfântului Cuvios Irodion de la Lainici

Acatistul Sfântului Cuvios Irodion de la Lainici poate fi citit, pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Irodion, tămăduire sufletului și a trupului sau alungării duhurilor necurate.

Acatistul Sfintei Cuvioase Matrona din Moscova

Acatistul Sfintei Cuvioase Matrona din Moscova se poate citi oricând pentru ocrotirea căsătoriei cinstite și a familiei.

Acatistul Sfintei Cuvioase Isidora cea nebuna pentru Hristos

Acatistul Sfintei Cuvioase Isidora cea nebuna pentru Hristos, se poate citi oricând pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfintei Cuvioase Isidora cea nebuna pentru Hristos, ajutor și mântuire.
mai multe articole

Alte Articole

© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram