Filter by Categorii
Sinaxar
Rugăciuni
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Sfinților Hrisant și Daria

Acatistul Sfinților Hrisant și Daria se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu spor și ajutor în căsnicie deoarece Sfinții Hrisant și Daria sunt ocrotitori cerești ai căsniciilor cinstite.

Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae Velimirovici, Episcop de Ohrida și Jicea

Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae Velimirovici, Episcop de Ohrida și Jicea, se poate citi de toți cei care își doresc a primi puterea pentru a pătrunde înțelesurile duhovnicești ale Sfintei Scripturi.

Acatistul Sfântului Ierarh Patrick, Luminătorul Irlandei

Acatistul Sfântului Ierarh Patrick, Luminătorul Irlandei, se poate citi pentru alungarea duhurilor necurate, luminarea sufletului și a minții pentru a-L putea mărturisii pe Hristos oamenilor.

Acatistul Sfântului Alexie, omul lui Dumnezeu

Acatistul Sfântului Alexie se poate citi pentru a cere Sfântului de a primi în inimă dragostea față de Dumnezeu și de toată creația lui.

Acatistul Sfântului Cuvios Benedict de Nursia

Acatistul Sfântului Cuvios Benedict de Nursia se poate citi pentru a cere ajutorul Sfântului pentru ocrotirea școlarilor, învățătorilor și minerilor, fiind chemat ca sprijinitor în bolile care provoacă suferințe grele.

Acatistul Sfântului Simeon Noul Teolog

Acatistul Sfântului Simeon Noul Teolog se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu înțelegere duhovnicească și pace în timpul rugăciunii.

Acatistul Sfinților 40 de Mucenici

Acatistul Sfinților 40 de Mucenici este bine să fie citit la orice vreme de necaz, încercare sau în ziua de prăznuirea a Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia Armeniei (9 martie), pentru a mulțumi Sfinților […]

Acatistul Sfântului Cuvios Pavel cel Simplu

Acatistul Sfântului Cuvios Pavel cel Simplu se poate citi pentru a dobândi în inimă smerenia și pocăința pentru toate greșelile pe care le-am săvârșit prin care pleacă de la noi toate duhurile necurate. Sfântul Cuvios […]

Plânsul de Duminică seara al Sfântului Efrem Sirul

Plânsul de Duminică seara al Sfântului Efrem Sirul face parte din "Plânsurile" Sfântului Efrem - rugăciuni dedicate fiecărei zile din săptămână, ce au ca scop aducerea omului la starea de pocăință pentru păcatele săvârșite și […]
1 2 3 13
1 2 3 13
Floare-Final
© 2023 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram