Filter by Categorii
Viețile Sfinților
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Sfinților Mucenici Zenovie Episcopul și sora sa, Zenovia

Acatistul Sfinților Mucenici Zenovie Episcopul și sora sa, Zenovia, se poate citi pentru a cere Sfinților ajutor în alinarea suferințelor bolilor grele, deoarece ei sunt grabnici ajutători ai celor care suferă de cancer, așa cum […]

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Anastasia Romana

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Anastasia Romana se poate citi pentru a cere Sfintei credința tare și putere să trecem de toate ispitele cu dragostea și încrederea în ajutorul lui Hristos.

Acatistul Sfântului Ierarh Iachint, Mitropolitul Țării Românești

Acatistul Sfântului Ierarh Iachint, Mitropolitul Țării Românești se poate citi pentru a cere Sfântului să ne lumineze mintea și inima pentru a putea pătrunde înțelesurile dumnezeiești.

Acatistul Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou din Basarabi, Ocrotitorul Bucureștilor

Acatistul Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou din Basarabi, Ocrotitorul Bucureștilor, se poate citi de toți românii pentru a cere Sfântului ocrotirea familiei de orice boală și a țării noastre de orice rău care poate veni […]

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir, se poate citi pentru a cere Sfântului vindecarea trupului și a sufletului, pe care le dăruiește tuturor celor care i se roagă cu dragoste și cu credință.

Acatistul Sfintei Cuvioase Tavita

Acatistul Sfintei Cuvioase Tavita se poate citi pentru a cere Sfintei să reverse peste noi dragostea sa și să mijlocească în fața lui Dumnezeu pentru mântuirea noastră.

Acatistul Sfântului Apostol Iacob, ruda Domnului

Acatistul Sfântului Apostol Iacob, ruda Domnului, se poate citi pentru a cere Sfântului să mijlocească la Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor noastre și a celor apropiați nouă.

Acatistul Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel

Acatistul Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel se poate citi pentru a cere sfinților puterea de a-L mărturisi pe Hristos cu toată puterea și dragostea.

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan de Rila

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan de Rila trebuie să fie citi cu credința și cu dragoste de toți cei bolnavi sau bântuiți duhuri necurate pentru a primi izbăvirea de la Sfântul Cuvios Ioan.
Floare-Final
© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram