Filter by Categorii
Viețile Sfinților
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Sfântului Ierarh Andrei Șaguna, Mitropolitul Transilvaniei

Acatistul Sfântului Ierarh Andrei Șaguna, Mitropolitul Transilvaniei se poarte citi pentru a cere Sfântului să ne învețe dragostea de aproapele, de poporul român și de patria noastră iubită.

Acatistul Sfântului Apostol Andrei - alungătorul duhurilor necurate

Acatistul Sfântului Apostol Andrei se poate citi în orice zi și mai ales în ziua de serbare a Sfântului Apostol Andrei în data de 30 noiembrie. Este recomandat să fie citi de toți cei care […]

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Filumen de la Fântâna lui Iacov

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Filumen de la Fântâna lui Iacov se poate citi pentru a alunga duhurile necurate și toate răutățile din viața noastră care sunt provocate de ele.

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Iacob Persul

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Iacob Persul se poate citi pentru cei care s-au îndepărtat de Hristos datorită grijilor vieții și al bogățiilor care le-au luat mintea.

Acatistul Sfântului Cuvios Stelian Paflagonul - ocrotitorul copiilor

Acatistul Sfântului Cuvios Stelian Paflagonul - ocrotitorul copiilor este recomandat să fie citit de către mame pentru ocrotirea copiilor lor sau de către familiile care își doresc să aibă prunci. Se poate citi în orice […]

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Mercurie

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Mercurie se poate citi pentru a cere Sfântului să ne lumineze mintea pentru a putea scoate la iveală adevărul în situațiile în care cei din jurul nostru încearcă să ne înșele.

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina - ocrotitoarea tinerilor

Acatistul Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina - ocrotitoarea tinerilor, este recomandat să fie citit în orice perioadă a anului de către mame pentru ocrotirea copiilor lor, de tinerii care doresc să se căsătorească, de femeile care […]

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Clement, Episcopul Romei

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Clement, Episcopul Romei, se poate citi pentru a cere Sfântului credință tare și curaj pentru a-L mărturisi pe Hristos.

Acatistul Sfântului Cuvios Antonie de la Iezerul Vâlcea

Acatistul Sfântului Cuvios Antonie de la Iezerul Vâlcea se poate citi pentru a cere Sfântului pentru a se ruga pentru neamul nostru român pentru a fi apărat de toate cursele și ispitele.
Floare-Final
© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram