Filter by Categorii
Viețile Sfinților
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Portărița din Muntele Athos

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Portărița din Muntele Athos, este de mare folos duhovnicesc și la vreme de necaz și supărare aduce ajutor și alinare sufletului. Acest acatist se poate citi în orice zi și este […]

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan Scărarul

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan Scărarul se poate citi pentru a cere Sfântului Ioan ajutor pentru a putea începe urcarea pe scara virtuților.

Acatistul Sfântului Diadoh, Episcopul Foticeii

Acatistul Sfântului Diadoh, Episcopul Foticeii se pate citi în orice zi dar mai ales în ziua de 29 martie când este ziua de prăznuire a Sfântului Diadoh.

Acatistul Sfinților Hrisant și Daria

Acatistul Sfinților Hrisant și Daria se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu spor și ajutor în căsnicie deoarece Sfinții Hrisant și Daria sunt ocrotitori cerești ai căsniciilor cinstite.

Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae Velimirovici, Episcop de Ohrida și Jicea

Acatistul Sfântului Ierarh Nicolae Velimirovici, Episcop de Ohrida și Jicea, se poate citi de toți cei care își doresc a primi puterea pentru a pătrunde înțelesurile duhovnicești ale Sfintei Scripturi.

Acatistul Sfântului Ierarh Patrick, Luminătorul Irlandei

Acatistul Sfântului Ierarh Patrick, Luminătorul Irlandei, se poate citi pentru alungarea duhurilor necurate, luminarea sufletului și a minții pentru a-L putea mărturisii pe Hristos oamenilor.

Acatistul Sfântului Alexie, omul lui Dumnezeu

Acatistul Sfântului Alexie se poate citi pentru a cere Sfântului de a primi în inimă dragostea față de Dumnezeu și de toată creația lui.

Acatistul Sfântului Cuvios Benedict de Nursia

Acatistul Sfântului Cuvios Benedict de Nursia se poate citi pentru a cere ajutorul Sfântului pentru ocrotirea școlarilor, învățătorilor și minerilor, fiind chemat ca sprijinitor în bolile care provoacă suferințe grele.

Acatistul Sfântului Simeon Noul Teolog

Acatistul Sfântului Simeon Noul Teolog se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu înțelegere duhovnicească și pace în timpul rugăciunii.
Floare-Final
© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram