Filter by Categorii
Viețile Sfinților
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Sfântului Ioan Rusul

Acatistul Sfântului Ioan Rusul se poate citi pentru a cere sfântului ajutor, deoarece el este ocrotitorul călătorilor și doctorul celor bolnavi, vindecând pe mulți suferinzi de boli grele și săvârșind multe minuni.

Acatistul Sfântului Simeon Stâlpnicul din Muntele Minunat

Acatistul Sfântului Simeon Stâlpnicul din Muntele Minunat se poate citi pentru a cere lui Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Simeon, mare făcătorul de minuni, ajutori în greutăți și vindecarea sufletului si a trupului.

Acatistul Sfântului Mucenic Vasilisc

Acatistul Sfântului Mucenic Vasilisc se poate citi, pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Mucenic Vasilisc credință tare în momentele de cumpănă, ajutor în necazuri și vindecare celor care suferă de boli.

Acatistul Sfinților Împărați Constantin și Elena cei întocmai cu Apostolii

Acatistul Sfinților Împărați Constantin și Elena cei întocmai cu Apostolii se poate citi pentru a cere lui Dumnezeu, prin rugăciunile Sfinților Împărați Constantin și Elena, întoarcerea la dreapta credință a celor care s-au îndepărtat de […]

Acatistul Sfintei Lidia, cea întocmai cu Apostolii

Acatistul Sfintei Lidia, cea întocmai cu Apostolii se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfintei Lidia, tămăduire bolilor psihice și fizice, iar pentru cei care s-au depărtat de Dumnezeu întoarcerea la […]

Acatistul Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Vărzărești

Acatistul Icoanei Maicii Domnului de la Mănăstirea Vărzărești pentru a cere Macii Domnului ajutor și ocrotire în tot ceea ce facem.

Acatistul Sfinților Cuvioși Sila, Paisie și Natan de la Sihăstria Putnei

Acatistul Sfinților Cuvioși Sila, Paisie și Natan de la Sihăstria Putnei, poate fi citit pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfinților Cuvioși, credință tare și puterea de a-l mărturisi pe Hristos.

Acatistul Sfântului Ierarh Iacob Putneanul, mitropolitul Moldovei

Acatistul Sfântului Ierarh Iacob Putneanul, mitropolitul Moldovei poate fi citit pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Ierarh Iacob Putneanul, credință tare și puterea de a-l mărturisi pe Hristos.

Acatistul Sfântului Cuvios Pahomie cel Mare

Acatistul Sfântului Cuvios Pahomie cel Mare se poate citi pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Cuvios Pahomie cel Mare, pentru a alunga răul și ispitele care vin asupra lui de la duhurile […]
Floare-Final
© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram