Filter by Categorii
Viețile Sfinților
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Sfântului Mucenic Valentin, Episcopul Umbriei - ocrotitorul familiei

Acatistul Sfântului Mucenic Valentin, Episcopul Umbriei, se poate citi de cei care își doresc să își întemeieze o familie sau de cei care au o familie pentru întărirea și ocrotirii iubirii.

Acatistul Sfintei Irina Hrisovalantou, care a primit mere din rai

Acatistul Sfintei Irina Hrisovalantou, care a primit mere din rai, se poate citi pentru a cere sfinte să ne învețe cum să dobândim smerenia, rugăciunea limpede și dragoste curată față de Dumnezeu.

Acatistul Sfântului Mare Mucenic și tămăduitor Pantelimon

Acatistul Sfântului Mare Mucenic și tămăduitor Pantelimon se poate citi de toți cei aflați în suferință, Sfântul Pantelimon fiind fiind grabnic vindecător al tuturor celor care îi cer ajutorul, cu credință și cu dragoste.

Acatistul Sfintei Cuvioase Mucenițe Paraschevi din Roma

Acatistul Sfintei Cuvioase Mucenițe Paraschevi din Roma se poate citi de toți cei bolnavi sau pentru cei care suferă de tot felul de boli, mai ales de bolile de vedere.

Acatistul Sfintei și Dreptei Ana, mama Preasfintei Născătoare de Dumnezeu

Acatistul Sfintei și Dreptei Ana, mama Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, se poate citi pentru a cere vindecare celor bolnavi, mângâiere celor întristați, ajutor celor nevoiași, fiind dătătoare de prunci familiilor care cer ajutorul Sfintei, îndepărtând […]

Acatistul Sfintei Mucenițe Hristina (Cristina)

Acatistul Sfintei Mucenițe Hristina (Cristina) se poate citi pentru cei care nu L-au cunoscut pe Hristos sau cei care s-au îndepărtat de El pentru a vei sau pentru a se întoarce pe calea dreptei credințe […]

Acatistul Sfintei Mironosițe Maria Magdalena cea întocmai cu Apostolii

Acatistul Sfintei Mironosițe Maria Magdalena, cea întocmai cu Apostolii, poate fi citit pentru a spori în credință, dragoste și puterea de a-L mărturisi pe Hristos la fel cum a făcut-o și Sfânta Mironosiță Maria Magdalena.

Acatistul Sfinților Cuvioși Rafail și Partenie de la Agapia Veche

Acatistul Sfinților Cuvioși Rafail și Partenie de la Agapia Veche se poate citi pentru a cere Sfinților Cuvioși puterea de a trece cu bine peste ispite și de a găsi calea spre mântuire.

Acatistul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul

Acatistul Sfântului Proroc Ilie Tesviteanul, se poate citi de toți credincioși, pentru a cere de la Dumnezeu, prin rugăciunile Sfântului Proroc, să aducă ploaie asupra pământului în vreme de secetă.
Floare-Final
© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram