Filter by Categorii
Viețile Sfinților
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan Casian

Acatistul Sfântului Cuvios Ioan Casian se poate citi de orice creștin pentru tămăduirea sufletului și a trupului, luminare minții și înmulțirea dragostei de oameni și de Dumnezeu.

Acatistul Sfântului Cuvios Gherman din Dobrogea

Acatistul Sfântului Cuvios Gherman din Dobrogea se poate citi de orice creștin pentru tămăduirea sufletului și a trupului, luminare minții și înmulțirea dragostei de oameni și de Dumnezeu.

Acatistul Cuviosului Efrem Katunakiotul

Acatistul Cuviosului Efrem Katunakiotul se poate citi de toți cei cărora iubesc rugăciunea, pentru a cere Sfântului luminarea minții și a inimi, deoarece El a iubit lucrarea rugăciunii mai mult decât orice din cele pământești.

Acatistul Sfântului Ierarh Porfirie, Episcopul Gazei

Acatistul Sfântului Ierarh Porfirie, Episcopul Gazei, se poate citi pentru a alunga duhurile necurate și pentru a cere de la Dumnezeu întărire trupului și sufletului pentru a dobândi mântuirea.

Acatistul Sfintei Mucenițe Fotini, Samarineanca

Acatistul Sfintei Mucenițe Fotini, Samarineanca, se poate citi de către oricine pentru luminarea minții, inimii și sufletului pentru a putea face cele plăcute lui Dumnezeu.

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Siriaca de la Mănăstirea Ghighiu

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Siriaca de la Mănăstirea Ghighiu se poate citi pentru a cere Maicii Domnului ajutor în vindecarea de boli, izgonirea duhurilor necurate și pentru a primi binecuvântarea în familiile care i se […]

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Policarp, Episcopul Smirnei

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Policarp, Episcopul Smirnei, se poate citi de către orice care dorește să își întărească credința și puterea de a-L mărturisi cu adevărat pe Hristos.

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Corneliu

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Corneliu se poate citi pentru alungarea depresiei, vindecă bolilor trupești și mintale, restabilirea dreptății în judecățile nedrepte și oprirea certurilor în familie.

Acatistul Sfinților Mari Mucenici Teodor Stratilat și Teodor Tiron

Acatistul Sfinților Mari Mucenici Teodor Stratilat și Teodor Tiron se poate citi pentru a dobândii curaj, credință și dragostea de a-L mărturisi pe Hristos cu inima curată.
Floare-Final
© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram