Filter by Categorii
Viețile Sfinților
Articol crestin ortodox
Manastiri

Acatistul Sfântului Cuvios Nicodim Aghioritul

Acatistul Sfântului Cuvios Nicodim Aghioritul se poate citi pentru a ne lumina ochii minții pentru vedea și a înțelege care sunt ispite care ne vin de la diavol și să înțelegem mai bine "Războiul Nevăzut" […]

Acatistul Sfântului Arhanghel Gavriil

Acatistul Sfântului Arhanghel Gavriil se poate citi de toți cei care vor ca cererile lor să fie ascultate de Dumnezeu deoarece Sfântul Arhanghel Gavriil este un mijlocitor al nostru la tronul Tatălui Ceresc.

Acatistul Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul

Acatistul Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul se poate citi pentru a cere Sfântului bună înțelegere în familie și înțelepciunea de a trăi o viață bineplăcută lui Dumnezeu.

Acatistul Sfintei Veronica

Acatistul Sfintei Veronica poate fi citit de toți cei care vor să alunge înșelarea și să Îl mărturisească cu credință și putere pe Hristos.

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Prodromița

Acatistul Icoanei Maicii Domnului Prodromița se poate citi pentru a cere Macii Domnului ajutor pentru a trece cu bine peste toate ispitele și greutățile care apar în viața noastră.

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Pangratie, Episcopul Taorminei

Acatistul Sfântului Sfințit Mucenic Pangratie, Episcopul Taorminei, se poate citi pentru a cere sfântului să iasă la vedere adevărul în situațiile în care suntem acuzați pe nedrept, îndepărtarea mărturiilor mincinoase și pentru recăpătarea sănătății sufletești […]

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Procopie

Acatistul Sfântului Mare Mucenic Procopie se poate citi pentru a cere ocrotirea Sfântului asupra familiei iubitoare de Dumnezeu.

Acatistul Sfintei Mucenițe Chiriachi

Acatistul Sfintei Mucenițe Chiriachi se poate citi pentru a cere Sfintei credință tare, curaj și statornicie pentru a-L mărturisii pe Hristos.

Acatistul Sfântului Cuvios Sisoe cel Mare

Acatistul Sfântului Cuvios Sisoe cel Mare poate fi citit de toți creștinii pentru a cere Sfântului tămăduire de toate bolile sufletești și trupești pentru ocrotirea mamelor și a copiilor și pentru alungarea duhurilor necurate.
1 2 3 35
1 2 3 35
Floare-Final
© 2024 Toate materialele de pe această pagină sunt proprietatea pravila.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram